Evenementen

Bewaking op evenementen

Steeds vaker maken Dance Event organisatoren gebruik van surveillance, zoals festivals, concerten en sportevenementen. Onze camera’s worden geleverd met HD-kwaliteit, zodat u niets hoeft te missen als u ons systeem gebruikt. Met onze P.T.Z. (Pan Tilt Zoom) camera’s kunt u ook inzoomen op gezichten om te identificeren of te analyseren.

ALL-IN prijzen, dat is zeker!
Geen uurtarieven, maar vaste ALL-IN tarieven, dat is een van onze sterke punten. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Security Rental biedt voor elke situatie een mobiele camera-oplossing. Heeft u een speciaal verzoek? Dan kunnen we de oplossing voor uw specificaties maken. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Bewakingscamera op een dance evenement

Op grote festivals en dance evenementen hebben wij onszelf al reeds aardig bewezen. De kwaliteit is er bekend en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Zo kunnen onze beelden zowel voor de beveiliging, maar ook voor een groot ledscherm gebruikt worden.

CCTV camera

 

camera

Huur en verhuur van Camera Beveiliging

Kijk live vanuit onze mobiele meldkamer via 3G/4G, WiFi of uw eigen netwerk en internet. Security Rental maakt alles mogelijk. Huren van mobiel cameratoezicht voor de beveiliging van een evenement is van bijna onmisbare waarde. Zoals waargenomen wordt het verwelkomt door het personeel en andere leveranciers. Opgenomen beelden worden vaak gebruikt voor juridisch bewijs om eventuele dader te kunnen identificeren. 

MOBIELE bewakingscamera?
Zeker geen slecht idee als u bedenkt dat het is opgenomen is in de aanvraag voor de vergunning. Sterker nog, dit is al verplicht in veel gemeentes.

 Camerabeveiliging huren

CCTV-camera’s werken voor de beveiliging:
- Afbeeldingen beschikbaar voor politie en veiligheid;
- Overzicht van de foto’s voor de organisatie;
- Dienst regelings planningssystemen / Stage overzicht;
- Zekerheid voor goederen in de ruimten;
- Overzicht op toegang;
- Beveiligde kassa / kassiers.

Benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie op 0031 (0) 36 52 90 007.
Security Rental biedt verschillende configuraties voor grote en kleine -, en voor korte en voor langere huurperiodes.

Zeer betaalbaar en flexibel, een aantal van onze mobiele camera systemen zijn geschikt om te worden geïnstalleerd door u zelf. Als u kiest voor het gemak, dan kunt u het laten bezorgen, en alle bouw en demontage door onze technici laten doen.

Zenderwagen camerabewaking

 

Camerabeveiliging huren ? Dan zien de beelden er zo uit !

Als u camerabewaking gaat huren dan is de beeldkwaliteit enorm van belang ! Juist daarom laten we u graag voorbeelden zien hoe de camerabewakin beelden eruit kunnen komen te zien.

 

camerabewaking huren

 

huren ipcamera

bewakingscamera huren

 

draadloze camera huren

 

draadloze camera voor beveiliging verhuur

 

huren ipcamera

 

 beveiliging met cameras huren

 

duidelijke camera beelden beveiliging

 

 

Huur een operator voor uw bewaking camera's

Geen mogelijkheid om de videobeelden te bekijken of te controleren ? Wij bieden u de mogelijkheid van een camera-operator. Al onze systemen zijn digitaal, dat wil zeggen uiterst scherpe camerabeelden. Hier kunt u zowel personen op herkennen, alsmede ook kentekens zijn hierop prima uit te lezen.

Heeft u zelf of uw medewerkers geen tijd om de beelden live te bekijken ? Onze medewerkers zijn getraind in de werking en helpen u graag bij het overnemen van deze taken.

Camera's voor evenementen? Camerabewaking via de beveiligers van Security Rental!

Verbindings- en Commandowagen

Compleet ingerichte verbindings- en commandowagens welke ingezet kunnen worden voor het beveiligen van de omgeving, de bezoekers en uw eigen personeel. Deze leveren wij graag aan u.

VC-Wagen / Commando wagen – Mobiele camerabewaking post


Als organisatie is het inhuren van een betrouwbare partner met een eigen VC-wagen / commandowagen voor beveiligingscamera’s uiterst belangrijk. Des te meer ook de reden dat wij meerdere commandowagens beschikbaar hebben voor de verhuur.

Als organisatie kunt u deze wagens van ons inhuren en eventueel onder uw eigen naam doorvoeren, om hem blanco te verhuren.

De mobiele centrale camerapost is uitgerust met 2 vaste werkplekken. Door techniek te gebruiken die de ruimte geeft kunnen er meerdere wagens aan elkaar gekoppeld worden. Twee grote LED monitoren geven een duidelijk en actueel beeld van situatie en kunnen tot maximaal 64 camera’s tegelijk laten zien.

Los van live meekijken en volgen: besturen en doorsturen, worden de beelden standaard opgeslagen tot zelfs 14 dagen, 24 uur per dag en 7 dagen per week voor haarscherpe bewakingscamera opnamebeelden.

Huren van een bewakingscamera

Ook verhuren wij professionele mobiele camerasystemen, die voorzien zijn van de nieuwste technieken.
Denk aan Bouwbeveiliging, cctv, 
politie, brandweer,camerabewaking camerasysteem huren,
mobiele 
camera paal, Mobotix cameraoverheid camera,
tijdelijke internet verbinding buiten hurentijdelijke kenteken camera. Wifi camera, Buiten camera,
evenementen camera, beveiliging camera, meldkamer camera, bouwplaats camera, Timelaps camera.

De camera bewaking huren website

Mobiele Camera, Mobiele Camera Beveiliging, Camera Installatie voor evenementen, draadloze camera huren, huren IP Camera, stad camera, gemeente camera, camera evenementen, beveiliging van terrein, bewakingscamera huren, huren camerabeveiliging, camerabeveiliging huren, huren camerabeviligging, camerabeveiligging huren, werfbeveiliging, tijdelijke camerabewaking, camerabewaking op evenementen, tijdelijke camerabewaking huren, camerabewaking verhuur, evenementen beveiliging, evenementenbeveiliging, mobiele meldkamer, axis camera huren, festival beveiliging, camera bewaking huren, camerabewaking huren, cameratoezicht huren, beveiligging huren, ip camera huren, beurzen, draadloos, IP, verhuren, huren, camera 

Huur van een camerabeveiligingssysteem

Er zijn vele manieren en mogelijkheden om bij ons een tijdelijke camerabeveiligingsysteem te huren.
Of het nu gaat om een evenement of risicogroep of een festival waar extra ogen nodig zijn
er zijn vele manieren, samenstellingen. Voro de prijs hoeft u het niet te laten wij zijn
niet alleen de meest betrouwbare partner als het gaat om professionele hoge beeld kwaliteit
verhuur van camerabewaking maar ook zeer voordelig !

Enkele voordelen van een verhuur systeem

  • Ideaal voor periodiek of incidenteel gebruik
  • Geen kosten voor een compleet systeem
  • Direct afsluiten en opzeggen 

 

Deze klanten gingen u voor: